Testébresztők Székesfehérvár

 

TÖBBFÉLE INFRA EDZÉSMÓDDAL TALÁLKOZHATUNK MANAPSÁG,HISZEN AZ INFRA ÁLTAL LEADOTT VÖRÖS FÉNY ÉS A MELEGBEN VALÓ EDZÉS KIVÁLÓ HATÁSSAL VAN AZ EMBERI SZERVEZETRE.

SOKAKNAK PROBLÉMÁT OKOZ A 40-50 PERCES EDZÉSIDŐ ÉS A KIZÁRÓLAG FEKVŐ KERÉKPÁROS EDZÉSMÓD.

A VARIO TRAINER INFRÁNAK KÖSZÖNHETŐEN,A FUTÁS SZERELMESEI IGEN NAGY ÁLLÓKÉPESSÉGRE TEHETNEK SZERT. AMENNYIBEN A TELJES TESTET ÁTMOZGATÓ EDZÉST RÉSZESÍTI ELŐNYBEN AKKOR AZ ELLIPSZIS TRAINER KIVÁLÓ MEGOLDÁS LEHET ÉS AMENNYIBEN A FEKVŐ KERÉKPÁR A LEGSZIMPATIKUSABB AKKOR LEHETŐSÉGE VAN AMELLETT DÖNTENI.

 

Alakformálás VARIOTRAINER-rel:
30 perces variatrainer használat alkalmával 800-1000 kalóriától is megszabadulhatunk. A variotrainer által okozott izzadás kb 70-80% a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok (pl.:koleszterin, nehézfémek, higany stb.) teszik ki.

 

 VARIO TRAINER INFRA

 

EDZÉS KÖZBEN AZ INFRASUGARAK BEHATOLNAK A BŐR ALÁ, BELÜLRŐL FELMELEGÍTIK, FELOLDJÁK A ZSÍRSZÖVETEKET ÉS KIVÁLASZTJÁK A MÉREGANYAGOKAT.

 
 3 KÜLÖNBÖZŐ
 
SPORTESZKÖZzel edzhetsz a választás a tied

az edzés hatására

A MÉREGANYAGOK NAGY RÉSZE AZ IZZADSÁGGAL, A TÖBBI PEDIG AZ FELGYORSULT ANYAGCSERÉNEK KÖSZÖNHETŐEN TÁVOZIK SZERVEZETÜNKBŐL.

 

VARIO TRAINER INFRA

   5 400W
Teljesítmény

 Bőr regenerálás, narancsbőr:

Az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik. Narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel azt ezt kiváltó anyagokat az infraszauna mélyrehatoló sugarai elérik, és segít a cellulitisz eltávolításában. Nyári használat esetén pedig a napsugarak által, a szervezetünkben termelt több D vitamint, az infraszauna segít hasznosabban feldolgozni, ami szintén nagyon jót tesz a bőrnek.

Immunrendszer erősítése:

A belső hőmérsékletünk enyhe emelkedésével testünket egyfajta edzésben tarthatjuk, így az esetleges jövőbeni betegségeknek pl: megfázás jobban ellenáll szervezetünk.

Méregtelenítő hatás:

Az infrasugarak vérkeringés fokozó hatása miatt, a testünkben felgyülemlett salak és méreganyagok könnyebben távoznak, illetve rendszeres használat mellett a káros anyagok felhalmozódása csökken.

Stressz oldó hatás:

Csökkenti a felgyülemlett feszültséget, kellemes környezet a relaxálásra.

Sport:

Infra jól használható az izmok bemelegítésére is, ellazítja azokat. A mozgást nem helyzetesíti de remekül kiegészíti azt. Az izomláz kezelésére, csökkentésére, illetve ízületi panaszok enyhítésére is alkalmas