Testébresztők Székesfehérvár

 

 

 

EMS edzés = teljes testre ható elektromos izomstimuláció személyi edzéssel kombinálva

 

 

Már heti 2x20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody kiváló partner.

 

 

Célzott izomépítés: a testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál, így nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.
 

 

Izomzat egyensúlyának kialakítása: a külső impulzusok elősegítik, hogy testünk "gyengébb láncszemei" is könnyen fejlődhessenek.
 

 

Izületek terhelésének kiküszöbölése: mivel az elektromos impulzus célzottan az izomra hat, a súlyzós edzésekről ismert izületi terhelés veszélye elhárul.
 

 

Kis időráfordítás: mivel szinte a teljes izomzatot egyszerre tudjuk dolgoztatni, az edzésre fordítandó idő mindössze 15-20 percre korlátozódik.
 

 

A környező szövetek jobb vérellátása: az izompumpa a cellulitisz elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módja.
 

 

Zsír csökkenése: a hatékony erősítő edzés igazi kalóriaégető kemencévé változtatja a szervezetet.
 

 

Jobb közérzet és testtartás: az elektromos impulzusok képesek elérni, és megdolgoztatni a mélyebben fekvő tartóizmokat is.
 

 

 

Csökkenő hátfájás: az edzőmellénybe szerelt elektródák segítségével megerősödnek a gerinc menti izmok, így kiküszöbölhetőek a gyenge tartóizmoknak köszönhető panaszok.
 

 

 

Csontritkulás, csonttörések megelőzése: a nehezebb izomzat arra kényszeríti az őket tartó csontokat, hogy megvastagodjanak, így 
erősebbek és ellenállóbak lesznek.
 

 

 

Személyre szabott, diszkrét edzésprogram: minden izomzatot a számunkra legmegfelelőbb módon terhelhetünk ráadásul anélkül, hogy bárki láthatná, mekkora ellenállással dolgozunk.